Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Gordiann
üzenetére
A leharcoltságot nem a vásárlás dátuma határozza meg.
Sokkal inkább a fizikai környezet (lehet poros, dohányos,...), vagy olyan folyamatos nagy terhelésnek kitett gép is, aminek folyamatosan max-on pörgött a ventillátora. Ez inkább fizikai behatás, nem befolyásolja a vásárlás dátuma.
A másik "leharcoltság" magát a beépített SSD-t érintheti. Pl. a DriveDX-el lekérdezheted a meghajtó állapotát, különös tekintettel a ráírt adatok mennyiségére vonatkozóan.
A min/max hőmérséklet is érdekes lehet. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Gordiann
üzenetére
Asszem nincsen itt senkinek uj minije. Nekem a régebbi van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, bár igy egy év után ráfért egy kis takaritás (ugyis szétszedtem az ssd miatt), amitől "visszacsendesedett", mert az utóbbi időben néha hallottam a hangját már.
Hozzá kell tenni, hogy én egy full passziv vizes gépről váltottam, szóval gy nagyjából elég jó referencia vagyok "csend" terén
Persze mivel az ujba nyilván más a hűtés, igy amit irtam nem releváns,de bizzunk benne, hogy nem rontották el a hűtést az ujban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze mivel az ujba nyilván más a hűtés, igy amit irtam nem releváns,de bizzunk benne, hogy nem rontották el a hűtést az ujban sem.
TigerCat