-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem mondom, hoyg zökkenőmentes volt,de már szalad. Jó dolog ez a TimeMachine.
Egyébként ha esetleg van magyarázat rá, azért kiváncsi vagyok miért történt az, hogy ahogy megvolt a telepités (backupból), amint először elindult a rendszer, bármi app-ot inditottam, vagy nyitottam egy System Pref.-t, egyből csontra fagyott...
Két-három ujrainditás után vigan szalad...Mi változhatott
-
biker
nagyúr
dolgoztam háztartási gép szervizben, és mikor behozták a mikrót, amiből kijött 3240db csótány, biza kib..tam a szerviz elé, hogy vigyék ahova akarják.
mi az hogy köteles a szerelő minden taknyos szarral foglalkozni?a cigifüstből egy sárgás összefüggő, vékony réteg rakódik le mindenen, amitől a lencse bizony károsodik. akár tetszik, akár nem.
-
-
Nekem nagyon gyanús, hogy semmi sem kezel USB-n SMART adatokat. Egyáltalán lehetséges ez az USB Mass Storage protokollon keresztül?
czanga: De alapjáraton mi volt a hibajelenség? Nekem is ugyanilyen gépem van, lekopogom semmi bajom vele, de azért lelki felkészülés gyanánt kíváncsi lennék.
-
rii
nagyúr
a POST-od utolsó sorában levő weboldal első link-je nem működik sajna
a másodikról meg "csak" a forrás file-okat tudtam leszedni
[M]maxwell.8
LICENSE
Makefile
maxwell.c
README[/M]Linux alá is még csak az ősídőkben fordítottam, OSX-re meg még soha ....
a harmadik meg nem'trom'mi
melyik link alatt lenne ez a prog?
-
rii
nagyúr
eddig jó volt
ha hazamegyek .... bebootolok WIN-be, és megnézem a HDSentien mit mond.
gondolom OSX alá nincs ilyen okosság ... :-/
(basszus ... most látom, hogy az uccsó két sor, az nem az "aláírás", és hogy te is ezt írtad.... úgy megszoktam már, hogy azt a részt nem "kell" elolvasni)
-
rii
nagyúr
FAT32 .. és tényéeg valami gondja van ...
First Aid failed
Disk Utility stopped verifying “......” because the following error was encountered:Filesystem verify or repair failed.
de most bent vagyk melóhelyen, ... nem tudom, nem-e akar ide tényleg most admin jogot
és FAT32-es ....
-
StLui
veterán
most egy idióta kérdés részemről: myiHome-ot a popcorn-ra kell telepíteni? mert ha igen akkor ha a mac-es verziót rakom föl akkor a win-es gépekről nem látom.
A nyomtató tipusát nem írtam, de a többi kiderült az elsőből:
"routerre van kötve egy asztali gép win7-tel"
"asztali géphez kötött nyomtatót"
Szóvl a win7-es asztali gépemhez van usb-n keresztül kötve egy Samsung ML-1210, és eddig úgy oldottuk meg, hogy a lányom pendrive-on áthozza amit nyomtatni akar.
Köszi Neked is ! -
tlac
nagyúr
Mutass egy mini kivitelű (design,méret!) otthon összerakott gépet.
ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy otthon összerakott legyen, akkor nagyon egyszerű a helyzet, mivel most már elég nagy választék az atom+ion-os mini gépekből
de ha otthon kell összerakni, akkor is meg lehet csinálni igényesen, most már elég sok gyártónak vannak itx-es házai, lehet válogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged