Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Mikor megláttam az jutott eszembe, hogy az óra meg LTE esetén az sms-eim elférnének rajta. :-) Mást nem igazán látok benne, mert Photoshopnál mindenki bill kombózik, gyorsabb, megszokott és valszeg aki így tolja röhögött az egész bemutatón. Ahogy a DJ-k, zenészek is, akiknek a TBar helyett sokkal profibb beviteli eszközeik vannak. Vagyis lennének, mert pont ezt a vonalat nyírták ki de nagyon.
Ahogy a TBar úgy a TScreen is opcionális dolog. Az veszi, akinek szüksége van rá. Ha valakinek feleslegesen van az az ő baja. De egy smart case-es iPad Pro sem sokkal jobb, oda nem kell L alakban nyúlni ha asztalon használod? Egyszerűen nem vált ki egy laptopot és totál kényelmetlen. Persze teheted az öledbe. A 27" touch Dell monitort is elfektetheted az asztalon. Azért tegyél a gépedre 2 brutál 27" monitort és bohóckodj TBaros billentyűzettel. Fúú de fogok röhögni ha kijön.
Én nem beszéltem 4 magos 13" rMBP-ról. Nekem is jó lenne így, de az XPS-t ha megnézed szintén hasonló paraméterekkel rendelkezik és ráfért 2db USB3 az USB-C mellé. Aztán a tavalyi belépő is jobb a mostani belépőnél. Geekbench ide, vagy oda: az emberek 90%-nak USB3 kell! Kaby Lake i5 XPS-t 450ezer körül veszel és
minden tekintetben jobb gépet kapsz, amire fél óra feltenni a Kapitányt. Mellesleg.De hagyjuk is. Sztem megölték a Pro vonalat végleg. A 15" meg nem alkalmas komolyabb munkára, mert szarrá throttlingol és akkor már egy MacPro vagy HP, ami nem fő meg. A tavalyi 15"-t is ha hajtottad nem tudott a töltés lépést tartani a melóddal, miközben a GPU úgy visszaskálázott, hogy értelme nem sok volt, hogy benne van. Mindenki passzolta el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest