Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Hogy tudnám elérni, hogy az UHU linux tudjon írni az NTFS fájlrendszerre?
Leszedtem és kiírtam egy másik UHU Linux Live CD-t és most rendesen beolvasta a winyókat. (UHU Linux 2.4 ''Adrienn'') Viszont úgy néztem, hogy az 1.2-es ''Júlia'' több dolgot tudott, mégis csak 1.2-es ez meg 2.4-es, ez miért van? -
Guruka
senior tag
Hogy tudom megcsinálni, hogy lássa az UHU Linux a winyómat?
1.2-es Júliám van fent a CD-n, mert ugye LIVE verzsön.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest