- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Igen, de a telepítő óta csak a SuSe Watchert és az üdvözlő képernyőt láttam magyarul (na jó: még a Firefoxot is : ). Minden máshol angol. Hozzáteszem, h. most használok először Linux-ot szal lehet h. vmit én nem csinálok jól, de gondolom itt kell: K -> Control Center -> Regional & Accessibility -> Country/Region & Language. Azt írja, h. ha csak a US. English van a nyelvek között, akkor nincs is telepítve más nyelv. A többi nyelvet pedig onnan tudom telepíteni, ahonnan a KDE-t szereztem. Az pedig itt van a drájvban, de hogy kell azt külön telepíteni ?
-
Vegha
senior tag
Hello, valaki segítsen nekem légyszi ! Most raktam fel először SuSe 9.3-at és az ősökkel is szeretném megismertetni, de sajnos nem tudok belőle kicsikarni magyar nyelvet... keresgéltem nyelvi csomagot (létezik egyébként ilyen ?), de sehol sem találtam. Vagy ez is úgy van mint a windowsnál, h. az adott kiadás csak egy nyelven tud megszólalni ?
minden építő jellegű tanácsot köszönettel veszek. csáó
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest