- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Cathfaern #2004 üzenetére
Persze, van ám a jó kis suse, ami ugyebár nagyon egyszerű meg minden, szinte vindóz, de aki komolyabban benne van a linux témában, az tudja, hogy egy szar az egész, szinte nem is linux
A másodikban részben egyet értek, de ugyebár ha egyedül telepíti/konfigurálja a linuxszát, valószínűleg nem gondol arra, hogy ez biza nem vindóz, és mérnelegyekmábenn' root alól.
Vírusok talán vannak, de itthon speciel egyel sem találkoztunk még, mert max másik ember tudna megfertőzni, ugyanis nincs miben terjednie. mail-file, stb vírusokban 99% h vindóz vírusok, és nem linux.
Amúgy én teljesen láma vagyok linux téren, csak a szomszéd szobában a bátyámnak van, és ott szoktam néha 1-2 dolgot ellesni, vagy mond nekem valamit, hogy ez és ez van a gépével, én meg megkérdem h mi az, és akkor elmagyarázza. Szal nem kell itt arra gondolni, h nagy guruja vagyok eme oprendszernek -
Mosqu!to
addikt
válasz
TexT-BoY #2001 üzenetére
A linux kicsit másabb mint a win, sőtt, nem kicsit, sokkal. Alapjáraton csak szöveges mód van, de lehet benne alakítan full olyan felületet is, mint a vindóz. Viszont az elején semmi képpen sem adnám a kezedbe a rendszert, ugyanis itt minden nyitott, itt ha valamit elbaszol akkor azt utána nem állítod vissza egykönnyen, és könnyű elrontani dolgokat. Vírusok nincsenek (kb 8 íródott linux alá összesen, de már mind ellen a védelem benne van alapból, ha friss
). Telepítés szintén nem olyan mint winnél, meg teljesen más filerendszer (a windows fel sem ismeri a linux filerendszerét), illetve sok bonyolult dolog van még, amit nem 2 perc megérteni. Kishugot meg végképp nem engednék elé, max egy nagyon lekontrollált felületet. Szerintem egy kicsit még maradj windowsnál, majd egy olyan 4-5 év múlva, amikor már iskolában is tanultad, kezdd el. Ja és msn, meg minden más progi tökéletesen fut alatta (persze más klienssel, nem az eredeti messengerrel), játszani is lehet win emulátorral, de írnak is linuxra gamekat (AA, CS, Q3, stb).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest