- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Na res. Ujratettem az egeszet.
A [!!] Hálozat konfiguracioja
Hálozat automatikus konfiguracioja sikertelenul zarult. A halozat valoszinuleg nem DHCP-vel mukodik. Nem kizarhato azomban a DHCP kiszolgalo lassu volta, illetve a halozati hardver hibaja.
Utana probaltam kezzel. Ipcimkent irtam be 192.168.0.1 meg a 255.255.255.0
Utana a frissiteseknel probaltam ftprol (az osszes magyar szerver ami a telepitoben talalhato volt), httpn proxi nelkul. Ezek mind befuckoltak nekem. Utana beallitottam a cd-t. (marmint hogy cdrol szedje le. Es ez jott ki (1db cd-m van amin 1db iso file van-n)
A bootolasi frissitesek nem érhetoek el. Nem sikerult a security.debian.org gephez csatlakozni, ezert ezek a frissitesek jelenleg nem erhetok el. Kesobb mindenkepp erdemes ezt rendbetennie.
Ennek megkonnyitesere az /etc/apt/sources.list fájl vegere tett sorok kerultek
Az apt hibauzenete: Nem sikerult leszedni http://security.debian.org/dists/testing/updates/main/binary-i386/packages.gz
Temporary failure resolving ''security.debian.org'' Nem sikerult leszedni
es meg kaptam ilye uzit is: A csomag kivalsztasa hibaba torkollott.
Az apt-get update re nem felel. apt-get install mc* re kihoz hibakat. es nem indul el utana. adsltest:~# cd/usr/src/linux ra is cseszik. szoval semmire sem reagal.
mit tegyek? a cel a szemem elott ez: Bővebben: link -
b0unCe
aktív tag
jah es rootkent probaltam mindezt. (mielott meg belemkotnetek)
vagy eloszor probaljam meg suse, uhu, woody, es majd utana a sargot? Mivel ez lenn az elso kernelem. eddig csak winfosh -
b0unCe
aktív tag
Haliho pingvinek.
Raszantam magam a linuxra tobb dolog miatt is.
Csinaltam egy ext3at 10gb es egy 500mbos swapot. mind a ketto logical. Erre tettem fel 2,4es kernel. Debian sarge-ot. Telepitesnel nem ismerte fel a halot (adsl) szoval nem toltott le semmit. A grafikus feluletet akarom elohozni de nem megy.
a gond:
leszedtem netrol winfos alol:
-NVIDIA-Linux-x86-1.0-6111-pkg1.run
-linux-2.4.27.tar.bz2
apt-get install mc* ra azt irta ki h csomo minden utkozik, egyszer rakerdezett h folytatom-e? es a vegen ''E: Broken packages''
(beirom mc es ENTER arra azt valaszolja hogy mc: es szarik mindenre. nem inditja el a midnight commandert)
Evvel probaltam volna a /usr/src be kitomoriteni a linux-2.4.27.tar.bz2-t
ez a file egy logical meghajton van (winfos alattt) a linux is logical. Szoval ezt kene kitomoritenem meg NV drivert feltenni. De a problemak azok problemak.
mit tegyek?(magyarazni meg ovatosan mert nem nagyon ertek linuxhoz)
egyaltalan jo helyen kapirgalok? marmint a grafikus resz fele?
Emellett a dpkg -l ucurses*
re azt irta hogy: No packages found matching ncurses*
dpkg -l gcc*
re azt irta hogy:
Desized=unknown/install/remove/purge/hold
| (vagyi ilyen jel csak kozepen ''lyukas'') status=Not /installed/config-files/unpacked/failed-config/half-installed
| (megint felbevagott jel) /Err?=(none)/Hold/REinst-requirred/x=both-problems (Status, Err: uppecare=bad)
|| /Name Version Descrisption
+++-=====-===============-===========7
ii gcc-33-base 3.3:4-6 sarge1.
The GNU compiler collection (base package)
grafikat is akarok nem csak feketeseget
tudom tudom a szepsegert meg kell szenvedni. de segitseget lehet kerni
szerk: most szedem le a woody-t
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo IV
- Napelem
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest