- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
eddie303 #842 üzenetére
ja köszi nem kell. csak arra gondoltam hogy a megközelítés hibás, amikor arról beszélünk, hogy a linux vagy a windows azért jobb, mert ezt meg azt könnyebben lehet vele megcsinálni, vagy egyáltalán meg lehet csinálni vele..
szerintem inkább arról van szó, hogy ki mit szokott meg. láttam már agyvérzés közeli állípotba jutni valakit az intézőtől is és a karakteres konzoltól is.
talán még az a jó hasonlat, hogy ha valakinek nokia telefonja volt évekig, az nagyon megszenvedi ha mondjuk ericssonra vált. és persze fordítva is.
elég jó rendszer mind a kettő. a windows is meg a linux is. ha valaki arra hivatkozik, hogy azért nem szereti, mert valamit nem tud megcsinálni a segítségével, annak többnyire az az oka, hogy nem ismeri eléggé az adott rendszert.
ilyesmire gondoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest