- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Jester01 #13176 üzenetére
Az eszköz amiről szó van, egy tp-link tl.wn321g v2 usb stick, A slitaz kernele 2.6.30.6, ezzel nem működik, és az androidos telefonom mobilnet megosztását sem tudja kezelni usb-n keresztül. Kipróbáltam más disztribúciókkal is, 2.6.33.2 kernellel biztosan működik mindkét funkció. Kerestem google-l megoldást, de csak ezt találtam, és nem segített rajtam. Gondoltam kernel cserére is, de ilyet még sosem csináltam, és én nem vagyok szakértő, némi ubuntu alapismerettem van csak, ezért nem álltam neki. De, ha valaki segít, és nem lesz rosszul attól, hogy esetleg szájbarágósan kell magyaráznia, akkor nagyon szívesen megpróbálnám a kernel cserét, mert tetszik a disztró, és őszintén sajnáltam, hogy nem tudtam beizzítani a hálózatot.
-
Stirlitz
senior tag
Azt nem tudom, de én is belefutottam egy hibába, egyszerűen nem eszi meg a wlan usb stickem. Kár, mert ilyen tempo pc-n nálam nagyon régen volt. Ezért körbenéztem és találtam egy lucid-pupy nevű linuxot, ami ubira épül. Most ezt próbálgatom. Remélem a hardver felismerés és installálás rész, pont olyan jó benne, mint az eredeti ubiban.
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Azt szeretném elérni, hogy a kis Teamspeak szerverem, ha nincs használva (tehát nincs bejelentkezve rá user TS kliensből) egy adott idő, mondjuk 10perc után automatikusan leálljon. Megoldható ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest