- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
xgl-t lehet valahol hangolni, vagy beállítani? Megy most a compiz az xgl-el és nem bírom uninstallálni a compizt. Azt mondja, hogy hiányzik neki valami xgl-es függőség, hogy törölhető legyen. Amíg megy a compiz nem megy rendesen a beryl... legalább is ezt tapasztaltam eddig. Van valakinek ötlete? Suse 10.2, Radeon 9800 Pro a kártya.
-
magic7
tag
válasz
rokefeller #3099 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet, mostmár csak a telepítésével kell megbírkózzak,mert egyelőre nem találtam meg az install leírást a csomagban.
-
magic7
tag
válasz
rokefeller #3097 üzenetére
Sajnos angolul nem tudok, így meg kell kérdezzem, hogy a középső linken található játék teljesen linux-os? Mert akkor feltelepítem. Az első már fenn van és jó a grafika ,nomeg elég gyors is.
-
magic7
tag
Van tudomásotok olyan Linux-os játékról, vagy játékokról, amik kihasználják a 3D-t és hasonló játék élményt adnak mint mondjuk az Unreal turnament, vagy bármelyik másik FPS? Amennyiben létezik ilyen, lehetőség szerint linket is adjatok hozzá. Köszönöm, ha elolvastad.
-
magic7
tag
Sziasztok !
Most sikerült feltennem egy suse 10.00-t. Kérdésem az, hogy miképpen tudom felinstallálni az X-micro wifi drivert, illetve ha fenn a driver, hogyan indul el ezek után a wifis netem. Magyarul sehol nem találtam erről leírást, más nyelvet nem ismerek
Eddig azt tapasztaltam, hogy gyors a Linux, bár a hangkezelésével 80%-ban vagyok elégedett, lehet nem a legjobb lejátszót használom.
Az installálással kapcsolatban: soha nem raktam fel Linux-ra semmit eddig, így pontosan írd meg légy szives akár privátban is, hogy hol és mibe és mit írjak? Ha találtam volna magyarul leírást, már régen elolvasom, de így nem megy egyedül, pedig nagyon szeretném lecserélni egyszer s mindenkorra a windózt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest