- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
na meglett
mount -t smbfs -o username=felhasználónév,password=jelszó //gépnév/megosztás /mnt/megosztás -
hzcs
senior tag
válasz
MacCaine #13746 üzenetére
köszi, megnézem, jelenelg ezzel próbálkozom:
mount -t nfs 10.216.9.2:/mentes /mnt/deepsee
de mindig ilyen hibát ad ki, hogy remote system error - connection refused. Gondolom mert anonymoust nem enged, csak felhasználónév-jelszó párossal, de azt meg nem tudom hova kell írni (mtabot ír, most azt nézem hogy épül fel) -
hzcs
senior tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, kérem nézzétek el, ha számotokra teljesen egyértelmű dolgokat kérdezek
Van egy XP-s gép és egy redhat linux 9es gép. Az xp-n meg van osztva egy könyvtár, felhasználónévvel és jelszóval. Ezt szeretném a redhat-ba bemountolni, de a neten keresve nem igazán találtam meg a módját, hogy hogyan lehetséges ez. A mountolni kívánt meghajtó ntfs fájlrendszeren van, ez lehet akadály?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest