- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
na meglett
mount -t smbfs -o username=felhasználónév,password=jelszó //gépnév/megosztás /mnt/megosztás -
hzcs
senior tag
válasz
MacCaine #13746 üzenetére
köszi, megnézem, jelenelg ezzel próbálkozom:
mount -t nfs 10.216.9.2:/mentes /mnt/deepsee
de mindig ilyen hibát ad ki, hogy remote system error - connection refused. Gondolom mert anonymoust nem enged, csak felhasználónév-jelszó párossal, de azt meg nem tudom hova kell írni (mtabot ír, most azt nézem hogy épül fel) -
hzcs
senior tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, kérem nézzétek el, ha számotokra teljesen egyértelmű dolgokat kérdezek
Van egy XP-s gép és egy redhat linux 9es gép. Az xp-n meg van osztva egy könyvtár, felhasználónévvel és jelszóval. Ezt szeretném a redhat-ba bemountolni, de a neten keresve nem igazán találtam meg a módját, hogy hogyan lehetséges ez. A mountolni kívánt meghajtó ntfs fájlrendszeren van, ez lehet akadály?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest