- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
VladimirR #3404 üzenetére
O már három
Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Sziasztok ezt a verziot írtam ki ubuntu-7.04-desktop-i386.iso,bebootoltattam és amikor inditani szeretném akkor ezt írta ki
Loading Isolinux:disc error 32AX=4200 drive,9F és egy ablak
I/0 hiba
error reading boot cd
RESTART
xp van fent a gépen 2 partricio ntfs 20 és 60 GB-s -
dunc
nagyúr
Sziasztok nem néztem át az egész topikot
az lenne a kérdésem melyik linuxot ajánljátok ? Ami természetessen ingyenessen ,legálissan letölthetö .Esteleg linket kérek szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest