Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
O már három
Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz.... 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Sziasztok ezt a verziot írtam ki ubuntu-7.04-desktop-i386.iso,bebootoltattam és amikor inditani szeretném akkor ezt írta ki
Loading Isolinux:disc error 32AX=4200 drive,9F és egy ablak
I/0 hiba
error reading boot cd
RESTART
xp van fent a gépen 2 partricio ntfs 20 és 60 GB-s -
dunc
nagyúr
Sziasztok nem néztem át az egész topikot
az lenne a kérdésem melyik linuxot ajánljátok ? Ami természetessen ingyenessen ,legálissan letölthetö .Esteleg linket kérek szépen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz.... 
az lenne a kérdésem melyik linuxot ajánljátok ? Ami természetessen ingyenessen ,legálissan letölthetö .Esteleg linket kérek szépen