- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri860213
tag
SZiasztok
szereték felrakni egy mysql szervert debian 12-re(booworm) és az alábbi hibát kaptam.
ide töltöttem fel, mit kellene csinálni? tök kezdő vagyok.
https://justpaste.it/i2f8c
A telepítési lépéseket innen követtem. -
gyuri860213
tag
és hogy tudom letölteni a free XI verziót? mert 1 szerveren szeretnénk csak 1-2 service-t ellenőrizni ami elvileg a free plan-be belefér, mégsem látok külön erre leöltést csak z 1 hónapos full trialt. Mi történik 1hónap után?
-
gyuri860213
tag
válasz
f_sanyee #34301 üzenetére
Sziasztok.
Adott egy Win2016 szerver, ezen fut egy Predor nevű munkaidő nyilvántartó program, 3000es porton. Sajnos úgy lett megírva hogy a gép restart esetén a service nem indul el automatikusan. Szeretnénk egy monitorzó progit ami figyeli az IP, portot, hogy a szolgáltatás fut-e. Erre Debian alatt alkalmas a Nagios?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged