- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Na végül a wipefs letakarította, majd a nodeokon kellett külön még disk wipe
-
tasiadam
veterán
Udv
Van egy BX500 ssd-m amin Proxmox volt, ami pedig LVM. Az SSD-t nem engedi formazni es torolni es semmi. Sem diskpart, sem a parted. Win telepito azt mondja, hogy 0kb szabad. Linuxbol mivel tudnam az LVM-et torolni, ami tenyleg torli is? Ugye az LVM miatt nem engedi
-
tasiadam
veterán
Üdv
Nem tudom, hogy mennyire mélyvizes a kérdés, de lehet olyat csinálni, vagy valaki csinált-e már olyat, hogy HDD-hez SSD cachet pakolt. Ubuntut használok torrent szervernek, de a CMR-es HDD-t SMR-re cserélném. Eddig menekülő opció, hogy az nvme ssd-mből 32-64gb-t használnék, ha másolok fel valamit samba-ra, akkor ssd-re tegye, onnan pedig tovább ráérősen a HDD-re, mivel a CMR leeshet bőségesen 20mb/s alá.
vagy, nézek QLC SSD-t, úgyis csak adattárolásra kell és media streamingre, viszont a hdd kicsi és lassú, ha másolok, töltök és használom egyszerre (mostani 120mb/s-hez képest) -
tasiadam
veterán
udvozletem
Van egy Dell 7410-es laptop, WD19 dokkoloval es 2 monitor, kint es bent is. A problemam az, hogy a laptop (es nem a dokkolo, ahogy neztem) nem akar 2 kijelzot kezelni, csak egyet. Felismeri, a preferences-ben is benne van mind a 2 csoda. Felvaltva tudom kezelni, amikor raeroltetem a masodikat, es siam on-olom, akkor az elozo kepe megy el.
Intel iGPU driver a legfrisebb, meg ugy minden is.
20.04 TLS
2x16gb ram
1tb nvme
10.gen i7 CPU
Valami tipp?
Kulso c-s dokkoloval sem akarja az igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged