- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Még 1 kérdésem lenne: van olyan linux, amely nem foglal több helyet, mint a DOS? Mert találtam itthon egy talán '92-es IBM noteszt, viszont dosom nincs hozzá, ami meg rajta volt, úgy tűnik, megsérült, mert állandóan boot floppyt keres. A gép hardverkiépítését sajnos nem ismerem.
-
tkazmer
addikt
Ha én proxy és http szervereket szeretnék egy gépen üzemeltetni, melyik linux verziónak nézzek utána?
-
tkazmer
addikt
Nah, majd ha lesz időm, leszedek 1-2-t, de most épp a suse 10.1-et töltöm, már 2.-ik próbálkozásra, és úgy tűnik most lejön, mert már 12 órája tölt, és már csak 1:33 van neki hátra....utána leszedek vmit azok közül, amiket mondtatok...
-
tkazmer
addikt
válasz
ngabor2 #2040 üzenetére
Az erőforrások sztem rendben vannak, ha elég neki egy 2.0ghz-a core 2 duo, 2x512mb ram, és egy 5400-as hdd(notiról van szó)
Amúgy nekem tuljadonképpen csak sni...ereléshez(nem akarom teljesen leírni a szót, mert nem vok biztos a tevékenység legalitása felől) kellene, sajna a win ezt annyira nem szereti, ott csak ethereallal tok ilyesmit csinálni, viszont az meg nincs túl jóban a wpa-val
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Melyik linux verziót lehet win mellé beágyazni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest