- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Üdv!
Linux Slax-ra szeretnék netet varázsolni, de nem nagyon jön össze.
Ezzel próbáltam, sikerült is, de reboot után újfent nincs internet (pontosabban böngészni nem lehet).
Megpróbáltam megint bekonfigolni ugyanazzal a scripttel, de megakad a pingelés teszt előtt.
Van valami tartós megoldás rá?
Előre is köszönöm! -
Vanir
veterán
Üdv! Frissen telepített lubuntu-t lefrissítettem, illetve a magyar nyelvi csomagokat letöltöttem, és reboot után csak egy fekete képernyő fogad, se kurzor, se semmi, nem reagál, csak resettel lehet újraindítani.
Előzőleg egy Linux Mint produkált érdekes dolgokat, rezgett az egyik panel, eltűnt róla fokozatosan minden, stb.
Kétmagos MSi HDR3870X2 VGA futkorászik a gépben, lehet hogy ezzel van baja?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest