- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
bambano #19302 üzenetére
ez oke, csakhogy nem akarok lirc-et, hiszen ahhoz vennem kene egy hardware-t. van nekem szepseges usb-s irda kutyum mar. tehat, mivel leragadtunk a lirc-nel es pont a kerdesem lenyege, az hogy hogy birok mukodesre egy irda0 interface-t maradt ki, ezert a kerdesem atfogalmazva:
sracok, nagy nehezen van fent egy irda0 network interface-em, de hogy a francba tudom cat-olni a tartalmat, hogy mi erkezik be ra, egyartalan mukodik-e? rx, tx mennyiseg van rajta, no is. milyen program kezeli egyartalan az irda network interface-eket? egy taviranyitoval szeretnek iranyitani egy raspberry pi-t, googlen logtam vagy 2 orat. plz help
-
moli.hu
őstag
sracok, nagy nehezen van fent egy irda0 network interface-em, de hogy a francba tudom cat-olni a tartalmat, hogy mi erkezik be ra, egyartalan mukodik-e? rx, tx mennyiseg van rajta, no is. milyen program kezeli egyartalan az irda network interface-eket? a lirc nem egy stack az irda driverek folott? a weboldalon az van, hogy nem kezel usb-s eszkozoket. egy taviranyitoval szeretnek iranyitani egy raspberry pi-t, googlen logtam vagy 2 orat. plz help
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest