- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Jester01 #11967 üzenetére
http://www.imageshark.in/show.php/7462_Kperny337kp.png.html
Szerintem elfogadható a sebesség és stabil. Nekem évek óta nincs semmi gondom az ntfs-3g-vel.
bambano:
Először is az NTFS nem linux formátum. Nem szabad linux partícióként használni.
Gond lehet a mappa és file tulajdonlással és jogosultságokkal valamint a POSIX átjárással is probléma lehet.
Elvonatkoztatva pedig, azt sem szeretnem ha a Windows hozzáférne a home ~/.* alatti config file-okhoz. -
Kelvin
őstag
A linux jól kezeli az ntfs-t. Olvas, ír rendesen.
"Ha a /home könyvtárát mindenkinek az Adatra rakom (ami NTFS), abból nem lesz probléma?"
Ez nagy butaság! Nézz utána, hogy miért. Egyszerűen megoldhatod symlink használatával ha közös
cd ~
ln -s /media/Windows/My\ Documents/ Documents
ln -s /media/Windows/My\ Music/ Music -
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Ha valaki használ közületek Gnome 3.×- t, legyen kedves nézzen meg nekem valamit.
Az eye of gnome map (geotag) kiegészítője, működik? -
Kelvin
őstag
Sziasztok,
valaki használja a Moonlight-ot sikeresen?
Avagy linux alatt még mindig nem lehet nézni Silverlight tartalmakat? -
Kelvin
őstag
Sziasztok,
van valakinek esetleg Intel Dual Core E2××× -as procija valamilyen linux distró alatt?
Nekem van egy e2160-as cpu-m de eddig egy álltalam próbált linux d.-alatt se működött vele a cpufreq, mindig maxon hajtja.
Most opensuse11-et használok.
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest