Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Levi123
üzenetére
ez nem disztrótól függ
én többnyire az Ubuntut szoktam ajánlani, ha nem vagy otthon a Linux világában akkor jó kezdés lehet
játékból meg elég sok megy Linux alatt, FPS meg főleg
mondjuk én sem a moha-val, sem a cs-vel nem játszottam még, de ha jól tudom mindkettő megy Linuxon
én FPS-ekből ezekkel nyomtam/nyomom: quake1-3 (a 4 is megy), enemy territory, urban terror 4, unreal (wine-al), deus ex (szintén wine)
ha beírod a gugliba a játék neve + linux kifejezést, gyorsan választ kapsz
letöltés: az adott disztró honlapján, fsf.hu serveren, stb.
Ubuntut pl. az ubuntu.com-ról
-
GD
őstag
válasz
Levi123
üzenetére
tedd fel (ha már mandrake, akkor az mandriva..újabban)
aztán gyere vissza hogy mi nem működik és segítünk
ui: felejtős az xp-s driver vadászat, nem így megy linuxéknál hogy ha nincs alaplapi cd akkor meghaltál vagy netről kezded a baromi lassú gyártó mirror-okról leszedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest