- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Na jó akkor uppolok egyet úgy hogy adok meg még infót. suse 10.1 újraindul telepítés előtt/közben, fedora lefagy, mandriva felmegy, de állandóan az alaplapi vidkártyát akarja használni, amit hopp ezt nem írtam, nem lehet letiltani... csak azt beállítani, hogy melyik kártyával indítsa a rendszert. debian kifagy, ubuntu kifagy, úgyhogy nem vagyok nagyon feldobva így kb 15 giga letöltése után, még mindig nincs linux a gépen, csak úgy ha az alaplapi kártyáról indítom a rendszert, és úgy telepítem fel. utána ha meg futtatom az nvidia telepítő progiját, nem tudja elindítani az x kiszolgálót. Ha valaki segítene xconf.org-ot írni, az is nagyon jó lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest