Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Na jó akkor uppolok egyet úgy hogy adok meg még infót. suse 10.1 újraindul telepítés előtt/közben, fedora lefagy, mandriva felmegy, de állandóan az alaplapi vidkártyát akarja használni, amit hopp ezt nem írtam, nem lehet letiltani... csak azt beállítani, hogy melyik kártyával indítsa a rendszert. debian kifagy, ubuntu kifagy, úgyhogy nem vagyok nagyon feldobva így kb 15 giga letöltése után, még mindig nincs linux a gépen, csak úgy ha az alaplapi kártyáról indítom a rendszert, és úgy telepítem fel. utána ha meg futtatom az nvidia telepítő progiját, nem tudja elindítani az x kiszolgálót. Ha valaki segítene xconf.org-ot írni, az is nagyon jó lenne....

Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi