- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
predator24 #9989 üzenetére
-
The DJ
addikt
válasz
predator24 #9984 üzenetére
Már próbáltam...szerencsére úgy tűnik nem sikerült lementenie sehova, legalábbis ilyen néven nem szerepel a gépen semmi.
Viszont a gazda weboldalon (ahonnan le akar töltődni) meg tudom nézni könnyedén, hogy mit tartalmaz a script, de ez nekem kínai. Belinkelhetem, ha gondoljátok, csak magamtól nem akartam, nehogy valakinek kárt tegyek és még én is terjesszem ezt a valamit.
bambano: Gratulálok bárki is szórakozik ilyesmivel...sose értettem miért jó tönkretenni más munkáját
Pár órám biztosan rá fog menni míg mindent újra beállítok úgy, ahogy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Gitáros topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Facebook és Messenger
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest