Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ngabor2
nagyúr
a 4gb-ból nekem is csak 3,5-öt lát... na és? az eddigi 127 nap alatt nem bírta ezt se belakni, pedig 4x100%-on megy, swap nélkül.
de ha ki akarod próbálni, akkor pl. az ubuntut ajánlom. a 7.10 nem tudom, hogy 32-bites verzióban alapból látja-e mind a 4gb-ot, a 64-bites valszeg már igen (legfeljebb tévedek
)kernelfordítással rá lehet venni... az más kérdés, hogy kezdőknek első lépésban nem nagyon ajánlanám (bár én is azzal kezdtem, csak akkor még 200MHz-es gépem volt 32MB rammal... és 2.0.35-ös kernel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)