Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
hmm. félreértettetek.
egyrészt amikor régen néztem virtuális gépeket (mondjuk windows alól), már akkor volt rá lehetőség, h ne a saját kis fileocskájába tegye az egész virtuális meghajtót, hanem egy létező partícióra dolgozzon a winyón, vagyis azt teljesen foglalja le a virtuális gép számára.
másrészt, nem úgymond párhuzamosan akarom futtatni a két oprendszert. simán emulálva van szükségem a windowsra, ugyanúgy ahogy bárki használja. csak arra gondoltam, hogy ugye alapból felteszek egy emulált windows (mondjuk a vpc saját emulált harddrivejára), meg felteszek egyet multibootba egy külön prtícióra. de miért ne leehtne ez a ketőt ugyanaz? nem indíthatom-e ugyanazt a windows multibootba és nem hívhatom-e meg ugyanazt a windows az emulátoron belül?
persze tudom, ha ennyire kell a win, miért használok linuxot? mert kell mindkettő
ha ez így nem megoldható akkor nyilván felrakok egyet multibootba külön, meg egyet emulálva külön, csak mégis -
Cathfaern
nagyúr
-
akasp
senior tag
-
paramparya
őstag
Azóta találtam opensuse-t, megpróbálom azzal is...
Ubuntunál úgy látom nem lehet unstable csomagokat telepíteni, legalábbis nem úgy megy, mint a debian-nál.
Bacula 1.38-at akarom telepíteni, a legújabb verziót, ubuntunál és debian-nál 1.36 a legújabb stable, mert a függőségei az újabbaknak már unstable debian-csomagok lennének.. -
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PH!óker
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Linux-al volt előretelepítve.