- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
hmm. félreértettetek.
egyrészt amikor régen néztem virtuális gépeket (mondjuk windows alól), már akkor volt rá lehetőség, h ne a saját kis fileocskájába tegye az egész virtuális meghajtót, hanem egy létező partícióra dolgozzon a winyón, vagyis azt teljesen foglalja le a virtuális gép számára.
másrészt, nem úgymond párhuzamosan akarom futtatni a két oprendszert. simán emulálva van szükségem a windowsra, ugyanúgy ahogy bárki használja. csak arra gondoltam, hogy ugye alapból felteszek egy emulált windows (mondjuk a vpc saját emulált harddrivejára), meg felteszek egyet multibootba egy külön prtícióra. de miért ne leehtne ez a ketőt ugyanaz? nem indíthatom-e ugyanazt a windows multibootba és nem hívhatom-e meg ugyanazt a windows az emulátoron belül?
persze tudom, ha ennyire kell a win, miért használok linuxot? mert kell mindkettő
ha ez így nem megoldható akkor nyilván felrakok egyet multibootba külön, meg egyet emulálva külön, csak mégis -
Cathfaern
nagyúr
-
akasp
senior tag
-
paramparya
őstag
Azóta találtam opensuse-t, megpróbálom azzal is...
Ubuntunál úgy látom nem lehet unstable csomagokat telepíteni, legalábbis nem úgy megy, mint a debian-nál.
Bacula 1.38-at akarom telepíteni, a legújabb verziót, ubuntunál és debian-nál 1.36 a legújabb stable, mert a függőségei az újabbaknak már unstable debian-csomagok lennének.. -
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest