- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
hmm. félreértettetek.
egyrészt amikor régen néztem virtuális gépeket (mondjuk windows alól), már akkor volt rá lehetőség, h ne a saját kis fileocskájába tegye az egész virtuális meghajtót, hanem egy létező partícióra dolgozzon a winyón, vagyis azt teljesen foglalja le a virtuális gép számára.
másrészt, nem úgymond párhuzamosan akarom futtatni a két oprendszert. simán emulálva van szükségem a windowsra, ugyanúgy ahogy bárki használja. csak arra gondoltam, hogy ugye alapból felteszek egy emulált windows (mondjuk a vpc saját emulált harddrivejára), meg felteszek egyet multibootba egy külön prtícióra. de miért ne leehtne ez a ketőt ugyanaz? nem indíthatom-e ugyanazt a windows multibootba és nem hívhatom-e meg ugyanazt a windows az emulátoron belül?
persze tudom, ha ennyire kell a win, miért használok linuxot? mert kell mindkettő
ha ez így nem megoldható akkor nyilván felrakok egyet multibootba külön, meg egyet emulálva külön, csak mégis -
Cathfaern
nagyúr
-
akasp
senior tag
-
paramparya
őstag
Azóta találtam opensuse-t, megpróbálom azzal is...
Ubuntunál úgy látom nem lehet unstable csomagokat telepíteni, legalábbis nem úgy megy, mint a debian-nál.
Bacula 1.38-at akarom telepíteni, a legújabb verziót, ubuntunál és debian-nál 1.36 a legújabb stable, mert a függőségei az újabbaknak már unstable debian-csomagok lennének.. -
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest