Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Hát ha már mindegy akkor mindegy, de ha 13b1:0020 volt az azonosítója, akkor az alap kernelben lévő rt73 drivernek vinnie kell (fel van benne sorolva). Amúgy épp a hétvégén használtam ismét az egyik rt73-as eszközöm (edimax ew-7138usg), alap 8.10 ubuntu egyből felismerte.
MOD: ha már wireless. Még nem kerestem utána miért, de azt tapasztaltam, hogy az iwlagn modul (4965AGN) 2.6.28.9-es kernel esetén nem engedi az ad-hoc módot míg a régebbi 2.6.27.6-ot indítva működik. Persze majd guglizok egy kicsit meg teszek fel még frissebb kernelt, de hátha valaki tudja kapásból ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest