Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
Én sem akartam frissiteni drivert. Először egy voodoo 3 3000 vga volt a gépemben, amit állítólag eléggé támogatott hardver a Linux részéről, de nem így volt.
2D-ben minden oké, de egy 3D-s játék sem indult el. Hiába kapcsoltam be a 3D-s támogatást, akkor is azt a hibaüzit kaptam hogy nincs 3D-s vga a gépemben.
Ekkor úgy döntötttem hogy váltok egy Geforcra, hátha..., de nem így lett.
Először is amint kicseréltem utána a Linux bemondta az uncsit. Grafikus felület nem indult, csak valami logint és jelszót kért, amiket hiába is pötyögtem be, mindig incorrekt volt számára.
Újratelepítést követően letöltöttem 2 nvidia drivert is, de hiába, mert ez nekem még egy kicsit magas.
Ellenben még egy problémám volt a megjelenítéssel kapcsolatban, mégpedig az hogy a képernyőbeállításokat sosem tartotta meg, vagy totál elállítódott újraindítást követően.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet azonnal a képernyő beállításait érvénybe léptetni, miért kell ahoz újraindítani.
Bár teljesen feleslegesen, mert úgy sem maradt meg a beállításom, soha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs