Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
[OFF]Szerintem XP-n fdisk /mbr-t nem lehet futtatni, csak W9x és DOS alól, annak meg más a betöltője.
WinXP telepítőről a recovery console-t futtatva ki lehet adni, hogy fixmbr (vagy mbrfix?), ez biztosan működik. - soha nem tudom, a kettőből melyik, az egyik kakukktojás
[/OFF]"startx, /etc/init.d/xdm start, /etc/init.d/kdm start, /etc/init.d/gdm start valamelyike."
Volt már, hogy leírtam itt a fórumon, hogy ati telepítéshez úgy lövöm ki a display managert, hogy belerondítok az xorg.conf-ba. Akkor is ajánlották, hogy /etc/init.d/...-al állítsam le... viszont nekem azóta sincs ott ilyen file, sőt, eddig máshol is csak könyvtárat találtam... pedig valahol kéne lennie, de lehet, hogy mást keresek...Hol lehet ez még? Mandriva, KDE ...egyelőre nem értem
...bár az init.d-ben van egy gm, ami gyanús... lehet, kilövöm egyszer aztán megírom, mire jutottam...
Szerk.: Jelentem, ez az... de miért simán csak dm? Valami spec, ami sem gnome, sem pedig kde tartozék?

Ja, ezt az off kapcsolót pedig sohasem értem... kell valami különleges tudás a használatához? Hol jó, hol nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
[/OFF]