- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
válasz zLegolas #645 üzenetére
Most látom csak, hogy válaszoltál.
Szóval nekem az XF86Config billentyűzetre vonatkozó részét kellene szerkesztenem. Meg is tettem, de nem történt változás. Ezután kutakodtam és akkor találtam, hogy így lehet elmenteni a változást (ha nem kreálunk új md5 értéket akkor nem alkalmazza a változtatásokat). Nem tudom, hogy tényleg így van-e.
''Az X-et gondolom újraindítottad a változtatásokat követően... (?)''
Ezt hogyan kell? Ha teljes gépet újraindítom az nem jó?
Egyébként annyira nem fontos már a dolog, mert felraktam egy vncserver-t.
Azzal meg az a gond, hogy nem tudom berakni init scriptbe úgy hogy el is induljon. Mindjárt leírom azt a problémát is csak előtte még kipróbálok valamit.''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest