Hirdetés
- iPhone topik
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Annyi a bajom, hogy full kezdő vagyok Linuxban és nemtom mi az a free alternatíva, hogy hol kell megnézni és hogy, azt tudom, hogy ahogy fentebb írtam 1 hsz-szel, hogy a nonfree fenn van. Operát használok, nem FF-et, bár FF-fel se megy a videonézés.
szerk: jaja Opera és azt se tudom, hogy kell egy ilyen tar.gz cuccot telepíteni.

meg asse tom, hogy kell megnézni hogy operában van-e flash vagy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest