-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Most epp ott tartok, hogy alaplapi drivert frissitenek, ha menne a nyavalyas...
De nem akar az istennek se felmenni ez http://www.pcchipsusa.com/PCCWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=234&DetailName=Driver&DetailDesc=&CategoryID=1&MenuID=6&LanID=2
Tipusom> PCChips M950Elindul az exe file, de nem jon mar be, hogy csinal is vmit, tehat maga a telepites nem akar menni, csak az elokeszitesig jut el. Utana semmi.
Ja bocs, most per pe XP/rol vagyok, itt meg olyan gondom van, hogy elszallt szo nelkul a magyar nyelv, holott minden arra van allitva. Ezert a furcsa iras.
-
k810
aktív tag
-
k810
aktív tag
-
k810
aktív tag
Köszönöm szépen, megy!
Még egy kérdés, bár ez inkább általános gond. A gépem állandóan fagy.
Intel cerka, 2,4 Ghz, 2x160 új vinyó, 2x512 DDR ram, új táp.
PCChips M950 alaplap.
Állandóan kifagy, akár XP-t, akár Ubit használok. 30 percnél tovább nem nagyon bírja az Ubi sem, XP bírta már akár 4 órán át is.Van esetleg valakinek bármi tippje, hogy mi lehet a gond?
Eredetileg táphibára gyanakodtunk meg a régi vinyóim is rosszalkodtak, ezrét cseréltem le őket alig 4 hete. A hiba továbbra is fennáll. -
k810
aktív tag
Annyi a bajom, hogy full kezdő vagyok Linuxban és nemtom mi az a free alternatíva, hogy hol kell megnézni és hogy, azt tudom, hogy ahogy fentebb írtam 1 hsz-szel, hogy a nonfree fenn van. Operát használok, nem FF-et, bár FF-fel se megy a videonézés.
szerk: jaja Opera és azt se tudom, hogy kell egy ilyen tar.gz cuccot telepíteni.
meg asse tom, hogy kell megnézni hogy operában van-e flash vagy mi. -
k810
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy mit kellene Synapticban felraknom, hogy a Youtube-os videókat nézni tudjam?
Köszi!
-
k810
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis gondom lenne. FrostWire nem akar menni, ha jól látom, tűzfal nem tetszik neki.
T-Kábelem van. Van ötletetek, hogy lehetne megoldani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest