Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Az 1 magos procival is behalt
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.
Mondjuk a régi procival jól ment, csak mikor a torrent allokálta a letöltendőnek a helyet, meg 2 tömörítés ment, meg böngészők, ilyesmi és akkor feküdt meg.
NTFS particióim vannak, eddig ezzel nem volt gond, lehet hogy az a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.