- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IstvánLászló #34366 üzenetére
és #34367 Kapitány.
Már azóta én is felraktam a legutóbbi telepítővel egy Endeavour Cinnamont,. Nagyon plasztikus a telepítője, még a grub és systemd boot között is lehet választani, Jól működik ,csak azok a borzasztó lila 'gyári' hátterek , de ez nem lehet gond. Az AUR helperek hiányetegségét egy Endeavour fórumos HSZ alapján meg kellett gyógyítani. ... Tetszik. Most újra két kedvencem van a debian és az endeavour. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
IstvánLászló #34366 üzenetére
Megerősítem. Ez a Manjaro JÓ verziója.
De tényleg, 2 év Manjaro használat alatt volt egy rakás lejárt GPG kulcs meg hasonló szívás, a majdnem ugyanaz Endeavournál meg semmi. Ráadásul nem irtották ki a VAAPI-t a mesából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest