- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
O már három
Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz.... 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz....