- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
Szia!
Mi a pontos hibaüzenet? Csekkold le a SCSI biosban alaposan hogy minden jól van-e beállítva! Raid kártyán is be kell lőni jól a tömböt hogy az megegyezzen a telepítés feltételeivel. Személy szerint ilyet még nem csináltam de ez a megérzésem. Grafikus telepítőt használsz? Debiannál sokszor tapasztaltam azt hogy hibás a telepítő! Ha nem megy ezzel próbáld régebbivel vagy egy újjabb ( pl. weekly) verzióval. Volt egy olyan időszak amikor csak a 3 floppy image változattal tudtam feltenni rendszert. És még valami Linux Loader felejtős ha jól Debianék ejtették is. Nekem a Grub eddig mindig bejött. Apropó ennek mi a pontos hibaüzenete?
Üdv., Nagytalp. -
GD
őstag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
nem lehet a /boot raid5-ön, a lilo nem kezeli le meg az initrd..valami ilyesmit olvastam és magam is belefutottam a hibába.. a boot-ot át kell tenni raid1-re vagy valami más megoldást kell találnod
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi belépő szinten
- League of Legends
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged