- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
Szia!
Mi a pontos hibaüzenet? Csekkold le a SCSI biosban alaposan hogy minden jól van-e beállítva! Raid kártyán is be kell lőni jól a tömböt hogy az megegyezzen a telepítés feltételeivel. Személy szerint ilyet még nem csináltam de ez a megérzésem. Grafikus telepítőt használsz? Debiannál sokszor tapasztaltam azt hogy hibás a telepítő! Ha nem megy ezzel próbáld régebbivel vagy egy újjabb ( pl. weekly) verzióval. Volt egy olyan időszak amikor csak a 3 floppy image változattal tudtam feltenni rendszert. És még valami Linux Loader felejtős ha jól Debianék ejtették is. Nekem a Grub eddig mindig bejött. Apropó ennek mi a pontos hibaüzenete?
Üdv., Nagytalp. -
GD
őstag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
nem lehet a /boot raid5-ön, a lilo nem kezeli le meg az initrd..valami ilyesmit olvastam és magam is belefutottam a hibába.. a boot-ot át kell tenni raid1-re vagy valami más megoldást kell találnod
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged