- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Amd mindig is energia pazarlóbb volt, ha ez a fő szempont, akkor csakis Intel. Ja hát ez nem integrált, szerver CPU, Xeon E3-1230 v5 workstation lapon: MSI C236M Workstation. Ha lenne IGP, akkor még alacsonyabb lenne a fogyasztása. Volt előtte ARM, de nagyon gyenge volt a support hozzá, meg nem vagyok oda az integrált dolgokért, úgyhogy azt az ötletet elvetettem.
-
fatpingvin
addikt
válasz
bambano
üzenetére
én nemrég a reszicsökkentés végett visszaváltottam egy 1043ND-re az épített Via procis routeremről... maradjunk annyiban, már keresem a x8-as PCIe szalagkábelt amivel a normálisabb gépházba vissza tudom tenni és vissza tudom állítani az előző konfigurációt. ezek a SOHO routerek egyszerűen nem alkalmasak a feladatra, vagy legalábbis csak kompromisszumosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest