- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #32434 üzenetére
"én gépemnek" számít-e egy tails-es, TORon keresztül kommunikáló tesztkörnyezet, amin nincs háttértár?
Nem tudom, hogy milyen 20%-ot említesz...& #32436 inf3rno Azért a "nincs szükségem eszközre" és a "majd visszahívom miután csekkoltam a dolog hitelességét" az feltételezné, hogy lehet, hogy valós dolog miközben tudom hogy egyértelműen nem az. Emiatt jöttem ide, hogy megtudjam melyik OS szintű váltás a legbiztosabb (gondolnám, hogy nem alaplap, CPU, viedeókari meta-azonosítók alapján fognak levadászni, IP-t meg addig a pár napig, míg nem kapok újat a szolgáltatótóla beépített toron-átvezetés is megoldja így egy OS csere az elégséges, csak hogy mivel ehhez már kell a linux féle rugalmasság és áttekinthetőség kell), és vannak szaki disztrók, jöttem kérdezni a legajánlottabbakról.
De akkor marad a tails, és holnap lefutom körömet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest