- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvatore
tag
Egyetértek az elöttem szólókkal, de ha mégis nekikezdenél én a debiant (etch 4.0) javaslom. Lehet hogy az installerja nem annyira csilivili mint némelyik másiké, viszont ha tényleg meg akarod tanulni linuxot akkor a debian az ajánlatos. A csomagkezelője a legegyszerübb és legnagyszerübb.
-
ngabor2
nagyúr
először is hadd kötekedjek. valójában miért akarsz linuxra váltani? ha úgy érzed, hogy a win rossz, és instabil, akkor nem biztos, hogy csak a winben van a hiba... én is használok wint is, amit hozzáértők(!) állítottak be, és gyönyörűen működik, a múltkor 21 nap után csak egy biztonsági frissítés miatt kellett újraindítani, lassulás nem volt.
mellette használok linuxot is, azt én is jobban szeretem, de vannak dolgok, amiket win alatt egyszerűbb megcsinálni.
a linuxot, akár tetszik, akár se, egy darabig tanulni kell, különben nem jobb, mint a win(t gondolják egyesek). vannak alapvető szabályok, amik nem maguktól értetődőek.
ha ezek után is ki akarod próbálni, akkor személy szerint az ubuntut ajánlom, [link], illetve a köv. 2 topikot:
- linux abszolút kezdőknek: [link]
- ubuntu linux: [link].
sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged