Hirdetés
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Több évnyi használat után bátran ajánlom az MX-et. Nagyon megkedveltem ezt a disztrót. Annyira, hogy az Arch mellett ez tartottam csak meg a disztróhopperkedésből. Mindkettőn Xfce-t használok, az MX-nek van egy Fluxbox konfigja is, ha még soványabb GUI kellene, mint az Xfce. Nagyon könnyen telepíthető a repójukból.
Az MX repói elég lassúak, ne lepődj majd meg, ha a nagyobb csomagok kicsit lassabban jönnek majd le. Ez utóbbit tudom csak említeni, aminek van egy kis negatív fennhangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest