Hirdetés
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Főleg arra, hogy a kernel általában szénné van hackelve, hogy gyorsabb legyen a routing.

(#30492) vargalex Általában az alapprogramoknak kb. 4-5 féle forkja létezik, szóval nincs olyan, hogy teljes verzió
A netcat a legviccesebb, mert annak meg különböző implementációi léteznek különböző flagekkel.Bevallom én az openwrt webui-n be szoktam lőni aztán kész. Szerintem kb. soha nem ssh-ztam be rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A netcat a legviccesebb, mert annak meg különböző implementációi léteznek különböző flagekkel.