- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az ubuntu topik 1. hsz-ában ott a megoldás. nem kell semmi rescue prompt, simán bebootolsz, majd crtl-alt-f1,
sudo mount /dev/hdaXY /mnt
chroot /mnt
sudo grub-install /dev/hdaX.
hogy milyen ubuntu-disztribbel bootolsz be, az gyakorlatilag mindegy, a változatok között sincs ezügyben eltérés.
ps: ezt a küldött pü-ből másoltam ide
hasonló okokból 
ja, annyit javítottam, hogy pü-ben ubuntu-disztrib helyett debiant írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hasonló okokból