-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #27039 üzenetére
Olyan nincs. A korrektor max. a cikkírót kéri meg, hogy 1-1 részen javítson, vagy rakjon be képet stb., de nem irat át senkivel semmit. Illetve a korrektor átírhat a cikkben egy-egy részt, hogy nyelvtanilag helyes legyen, de amúgy nem nyúlhat bele. Lektorálás viszont nincs, a cikkíró maga felel az írásáért.
Másrészt, a korrektor kollégák közül én vagyok kb. egyedül aki linuxer, és az, hogy ki milyen cikket kap, hogy korrektúrázza, totál random. Amióta korrektor vagyok, kb. 1-2 linuxos cikket kaptam, de igazából nincs megadva, hogy ki milyen témához ért, a lényeg, hogy nyelvtanilag tutira stimmeljen az írás ha a címlapra kerül. De még így is lehet benne hiba, mivel itt emberi tényezők vannak. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest