- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Apollyon Korrektor válasz  ubyegon2

üzenetére ubyegon2

üzenetéreOlyan nincs. A korrektor max. a cikkírót kéri meg, hogy 1-1 részen javítson, vagy rakjon be képet stb., de nem irat át senkivel semmit. Illetve a korrektor átírhat a cikkben egy-egy részt, hogy nyelvtanilag helyes legyen, de amúgy nem nyúlhat bele. Lektorálás viszont nincs, a cikkíró maga felel az írásáért. Másrészt, a korrektor kollégák közül én vagyok kb. egyedül aki linuxer, és az, hogy ki milyen cikket kap, hogy korrektúrázza, totál random. Amióta korrektor vagyok, kb. 1-2 linuxos cikket kaptam, de igazából nincs megadva, hogy ki milyen témához ért, a lényeg, hogy nyelvtanilag tutira stimmeljen az írás ha a címlapra kerül. De még így is lehet benne hiba, mivel itt emberi tényezők vannak. :) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest