- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
#21078528 #26215 üzenetére
A sima hdparm -B 254 /dev/sdX parancsot már anno sokat próbáltam ugyan úgy lelőtte. Az -S 0 az mi célt szolgál?
r4z De hard disk sentinelben ha átállítom az "megjegyzi" és a linuxban is úgy viselkedik?
Amúgy a scripthez visszatérve. Totál láma vagyok. Adott egy 3 soros program kód amit írtam. Odáig eljutottam, hogy egy hdd.sc létrehoztam és belemásoltam. Na már most itt megállt a tudomány. Nem tudom hogyan futtassam ezt a scriptet. Mert tök jól működne, kipróbáltam tényleg végig aktív marad a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest