- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
pengwin
üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
E-mail-t dobok privátban.Amúgy most éppen a facebook és youtube letiltása lenne a feladat. Először squid3 proxyval próbálkoztam, de valamiért nem működött, most tűzfallal próbálom abból is az iptables-el, ott meg a paraméterezés nem jó, mert hibát dob a shorewall.
Szal izzadok mint k..va a templomban.Vladi : értem én ezt, csak szűkös az idő és belátható időn belül kell cselekednem, mondhatnám azt is hogy intenzíven kell elsajátítanom. Láttam működő DNS-t, az alapfelállás pár rekord, de olyan paraméterekkel amiket nem értek. Pl hogy hogy jön képbe az arpa-net reverrse visszafejtésnél, a szintaktika maga pokol. Persze továbbra is "óckodik" a szakma a grafikus felülettől, mert az nem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

E-mail-t dobok privátban.
Szal izzadok mint k..va a templomban.