Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
Prosectura2
üzenetére
Root crontabba hozzaadhatnal egy sort ami idozitve elinditja a felvetelt, es utana egy masik sorral pedig pkill processnevvel kilovod a futo processt egy masik sorral, akkor nem kell tudni a PID-t. Nekem is volt hasonlo problemam, de en ugy oldottam meg, hogy egy par soros scriptet futtattam aminek az elo sora elinditott egy processt, a masik sleepelt 24 orat, a kovetkezo sor pedig killelte az elso sorban elinditott processt. Crontabbal egyszerubb ha nem egyszeri dologrol volt szo. Mindezt screenben futtattam, hogy ne kelljen ssh-t nyitvatartani. Ezenkivul lehet, hogy az app amit futtatnal eleve tartalmaz ilyen kapcsolot, a manualjaban megnezhetned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest