Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ezek szerint lehet ez a fura router jelenség is az ok!? Van benne logika, mert nem mindig jön elő, viszont két más net eléréssel rendelkező ugyanazon disztrón is jelentkezett. Csak be kell akkor üzemelnem az Asus RT N12-t, pedig azt vevő-nek szántam másik helyiségbe.
Köszi a tippet, valahogy erre nem gondoltam túl erősen eddig!
Reggel pingeltem az ntp-t, de minden OK volt vele, csak közben egy laptoppal szenvedek meg testdisk-kel próbálom visszanyerni az elveszett partíciót, amit áthelyezés közben kinyírtam az Alt+F2-vel gparted futás alatt.
Ma egész ügyesen szivatom magam.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest