Hirdetés
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
szőr Artúr
üzenetére
valahol van egy log, mindegy, micsoda.
ezt én periodikusan (1-3 percenként, mikor hogy, de ez is mindegy), átmásolom a /var/log/ev/ho/nap alá sima cp-vel. hogy közben változik-e a forrás, nem érdekes. utána a célállományt betömörítem bzip-pel.itt kezdődik a kérdés: a szervereken kialakul egy könyvtárfa, tele fájllal. ami nyilván nem változik már, mert egyrészt lemásoltam olyan könyvtárba, amiről a syslog se tud, meg semmi más se tud, másrészt be van tömörítve.
fentiek több szerveren lezajlanak. ezeket a másolt, tömörített logokat szeretném az archiváló szerveren viszontlátni, hibátlanul. és nem szeretném keresztülpaszírozni a syslogon, mert jelenleg nem látom értelmét. de meggyőzhető vagyok, ha nincs jobb. és amikor ezeket viszontláttam az archiváló szerveren, akkor törlődjenek a forrás helyen.
segédinfó: minden gép debian, mindenhol van root jelszó és van jelszó nélküli kulcsos ssh bejelentkezés. a forrásnál pár napnyi cuccnak van hely.
érdekelne, hogy kinek milyen ötlete van, ami esetleg bennem nem merült fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Windows 7
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest