- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2312 üzenetére
nem jo, xdm 2-6 runlevelek mindegyiken indul (Amper leirasanak koszonhetoen jottem ra)....miota fent van
elotte nem volt fent ilyesmi (letezik ez? se kdm, se xdm, se gdm - icewm van fent, tesz az fel maganak ilyesmit?), csak siman startx-szel inditottam
szoval most mar van egy xdm, indul is az icewm automatikusan, mar csak azt kellene elerni, hogy ne valtson at ra, hanem maradjon tty1-en
amit Jester01 irt, arrol annyit talaltam gugliban, hogy a /usr/X11R6/bin/X utan kell betenni, mint kapcsolot, viszont azt nem talaltam meg, hogy hova
viszont ha beirom parancssorba, hogy /usr/X11R6/bin/X -novtseitch, akkor is atvalt, szoval tanacstalan vagyok
barminemu otletet szivesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest