- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Jester01 #13417 üzenetére
a pontosan melyik shellt is a pontosan melyik unixon?
(#13418) Siriusb: HOPPÁ. a -c -t azért szoktam kiírni, hogy biztosan a rövid listát adja az ls, de most, hogy kérdésed nyomán megint belenéztem a man-ba, kiderült, hogy tévedésben vagyok. az lett volna az eszmém, hogy a sima ls formátuma nem biztos, hogy ugyanaz minden unixon, ezért akartam a -c-vel rákényszeríteni, hogy csak a neveket listázza, vagy adjon hibaüzenetet. hát a debianon nem erre való az -c. így jártam
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest