- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
kovaax #10232 üzenetére
Játszásiból letöltöttem a heti bíldet, és felraktam desktopnak. Lett egy gnómikus debiánom, ami azért jó, mert ezen a kacat gépen lassú, és ráadásul nem is ismerem a gnómot, de kb. olyan, mint Ubuntun volt akkor az egyszer, amikor megnéztem. Annyi furcsaságot találtam, hogy ha nem akarok okoskodni, akkor egy particióra rak mindent. Arról írok most egyébként. Úgyhogy kezd júzerbarát lenni a Debian is.
Szerk.: nem beszélni magyar, összezavarni sok gomb, nem találni el megfelelő billentyű, stb-stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest