Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- iPhone topik
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Univerzális kocka vagyok
Több nyelven programozok ( Html, Css, Php, Pascal, Delphi, C++*, Basic*, Javascript*, )
*Csak egy bizonyos feladat megoldására használtam, vagy már nem nagyon emlékszek rá.
Windowst nagyon jól ismerem/kezelem, linuxot már sokszor próbáltam, volt vele nagyon sok problémám, de mindent meg tudtam oldani, hackintosh is volt már, de csak azért mert iphone-ra akartam programozni egyik ismerősömmel, de aztán abból nem lett semmi.
Ismerek rengeteg programot mindenféle feladat megoldására, és alternatívát nagyon sokra.
Majdnem mindegyik ismerősöm számitógéphez kötődö problémái miatt hozzám fordul segítségért.
Értek még a quake3 engine-s játékokhoz elég jól, de persze ebből hasznom semmi nem lesz.
Grafikai dolgokban is otthon vagyok: Photoshop, 3dsmax, Eyeon Fusion stb..
3D studio max tanfolyamot végeztem.És még így a végére egy ömlesztett lista amikkel foglalkoztam és eszembe jut : Reverse engineering, Neural networks, Hack készitése Call of duty játékokhoz ( Csak tanulási célból ), Vírusirtók próbálgatása ( majdnem az összeset kipróbáltam már, de hogy minek.. ), Windows buherálása kivül belül, éés sorolhatnám még.. )
Érdekel még a robotika, és minden ami ezzel kapcsolatos.
És a legnagyobb problémám az, hogy itt kavarog a fejemben egy csomó dolog, de ha nem megyek el egyik irányba komolyabban akkor kb semmi értelme az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest